Märklin Krokodil verguld

Misschien wel een van de meest opzienbarende nieuwe modellen van Märklin voor 2019 is de beroemde Krokodil in een vergulde uitvoering.

Märklin Krokodil verguld

Highlights

  • Locbordessen, middelste locdeel, wielen, stangdelen en diverse andere delen van met 24 karaat goud verguld metaal.
  • Wereldwijd strikt gelimiteerd tot 3.500 locomotieven.
  • Elke “Krokodil” is doorlopend genummerd.
  • Met bijbehorend certificaat van echtheid.
  • Exclusieve verpakking.
  • Lokomotief aangedreven met 2 hoogvermogenaandrijvingen met vliegwiel.
  • Met digitale speelwerelddecoder mfx+ en uitgebreide gebruiks- en geluidsfuncties.

 

Model: Locbordessen, middelste locdeel, wielen, stangdelen en diverse gemonteerde delen van met 24 karaat goud verguld metaal. Met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluids- en lichtfuncties. 2 geregelde hoogvermogenaandrijvingen met vliegwiel, 1 motor in elk aangedreven wielstel. Telkens 3 assen en blinde as aangedreven. Antislipbanden. Boogvolgend geleed onderstel. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein en 1 wit sluitsein (Zwitsers rijrichtingsafhankelijk sein), in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Verlichting bij solo rijden omschakelbaar naar 1 rood sluitsein. Verlichting met onderhoudsvrije warmwitte en rode lichtdiodes (ledlampjes). Uiterst gedetailleerde metalen uitvoering met veel afzonderlijk gemonteerde details. Met zandstrooier tussen de aandrijfwielgroepen. 3-delige locopbouw met uitzwenkbare bordessen. Gedetailleerde dakuitrusting met veiligheidsrooster onder de stroomafnemer. De “Krokodil” wordt geleverd in een exclusieve verpakking met certificaat van echtheid. Locomotief en certificaat van echtheid zijn doorlopend genummerd. Een paar witte katoenen handschoenen en een boekje over de geschiedenis van de “Krokodil” worden meegeleverd. Ook wordt een met 24 karaat goud verguld sleepcontact meegeleverd, verwisselbaar met het standaard gemonteerde rijcontact. Lengte over de buffers 22,3 cm.

Ter gelegenheid van het 100-jarige jubileum van de legendarische elektrische locomotief serie Ce 6/8 II “Krokodil” wordt dit model in 2019 in een eenmalige serie geproduceerd, in een wereldwijd strikt gelimiteerde oplage van 3.500 exemplaren.

Prijs € 999,99

Uitverkocht.

Geplaatst op 22 januari 2019 in Märklin door Johan


Copyright © 2014 - 2019 | Grootendorst Modeltreinen & Modelbouw