Märklin verbindt generaties / Tortenschlacht

Hier leest u meer over de grote Märklin campagne “Tortenschlacht” voor de komende feestdagen. De campagne heet eigenlijk “Märklin verbindt generaties”. Het woord “Tortenschlacht” is gekozen om de bijbehorende video snel op het internet te kunnen vinden. De video start namelijk met het dringen voor de kerstbrunch. Deze video staat vanaf 28 oktober 2019 online. Heeft u de video al gezien? Zie anders hieronder.

Hoe komen opa en zijn kleinkind van de kerstbrunch bij de modelbaan? Wat hebben de luchtballonen ermee te maken. Hoe beleven beiden hun reis op de modelbaan. Hoe gaat de geschiedenis verder? Wat levert het mij op. Op al deze vragen krijgt u vanaf 28 oktober 2019 antwoord. Vanaf 6 november 2019 verstuurt Märklin een informatiepakket voor beginners en herintreders. Verrassing is gegarandeerd.

 

Geef u vandaag nog op door uw gegevens in te vullen op de Duitse Märklin-site. U geeft aan of u wel of niet e-mails van Märklin wilt ontvangen en klik op “Jetzt Paket anfordern”. U ontvangt dan van Märklin na 6 november 2019 een uitgebreid informatiepakket met kortingsbon om de startset uit de video voor € 199,99 bij ons (of een andere deelnemende Märklin-dealer) te kopen en om met een bon een cadeau bij ons in ontvangst te nemen (zolang de voorraad strekt). Als u toestemming geeft om een e-mail van Märklin te ontvangen, sturen zij u 28 november 2019 een herinnering.

Vraag nu de kortingsbon voor de startset uit de film aan

Met deze kortingsbon kunt u de startset voor slechts € 199,99 (U bespaart € 70) bij een van de deelnemende Märklin-dealers kopen. Daarnaast stuurt Märklin u een pakket met informatie over de eenvoudige opbouw van uw modelbaan, een bon voor een cadeau (zolang de voorraad strekt) en vele andere verrassingen toe. Deze pakketten worden vanaf 6 november 2019 verstuurd.

Let op! voor de gelijkstroom liefhebbers is een vergelijkbare set in Trix H0 beschikbaar.

Trix 21528 € 249,99 met kortingsbon (€ 50,00) € 199,99

Geplaatst op 30 oktober 2019 in Märklin, Trix door Johan


Copyright © 2014 - 2019 | Grootendorst Modeltreinen & Modelbouw