Over ons

Wat u bij ons zoal mag verwachten:

Overzichtelijke presentatie Bij ons kunt u de modellen bewonderen in een overzichtelijke vitrine-presentatie in een rustige omgeving. Wij vallen u niet lastig met verkooppraatjes, maar als u dat wenst geven wij u uiteraard de gewenste informatie. Wilt u alleen maar kijken? Geen probleem!

Deskundig advies Modeltreinen en hobby-artikelen verkopen is ons vak. Daarom volgen wij steeds de nieuwste ontwikkelingen van onze producten. Hierdoor kunnen wij u steeds van een goed advies dienen. Wij vinden het belangrijk u zo te adviseren dat u tevreden bent en blijft! Heeft u vragen, schroom niet want ook voor vragen en adviezen bent u bij ons aan het juiste adres.

Het filmpje werd geproduceerd door Willem Broere.

Reparatie Onze reparateur kan uw modellen vakkundig onderhouden en indien nodig repareren. Zeer veel is mogelijk en dat tegen gunstige tarieven.

Ombouw Digitaal Uw loc’s ombouwen naar digitaal is voor ons geen probleem. Wij kunnen de daarvoor geschikte modellen voorzien van een Motorola of DCC decoder van diverse bekende merken. Wij verzorgen uw ombouwwerk uiteraard met garantie.


Copyright © 2014 - 2019 | Grootendorst Modeltreinen & Modelbouw

Bereik ons via WhatsApp