Scapesupplies

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij vanaf heden dealer zijn van het mooie merk Scapesupplies!

 

 

Wij stellen de producten graag aan u voor:

Mifoshape sculpting powder

Veel gestelde vragen over Mifoshape:

Kan MIFOSHAPE! voor een langere tijd verwerkt worden?
– Ja, met MIFOSHAPE! kun je gemakkelijk een half uur werken voordat het begint te stollen. Tijdens de uithardingsperiode kunt u nog steeds de gewenste textuur en details toevoegen.Wat is de structuur van MIFOSHAPE! vergeleken met andere modelleermassa?
– MIFOSHAPE! heeft een fijnere structuur. Door de langere verwerkingstijd kunt u meer details toevoegen aan uw landschap en rotsformaties!Hoe snel droogt MIFOSHAPE!?
– Het hangt af van hoeveel water je in het mengsel hebt gebruikt en hoe dik je laag is. Het uitharden vindt de eerste twee uur plaats en daarna duurt het enkele dagen voordat al het gebruikte water verdampt is. U kunt de zaken versnellen door een ventilator te gebruiken om de ruimte waarin u MIFOSHAPE hebt aangebracht te ventileren!Kan je details aanbrengen in MIFOSHAPE!?
– Ja dat kan! MIFOSHAPE! is speciaal ontworpen vanwege zijn vermogen om details te creëren. Neem gewoon de tijd om je vorm- en snijvaardigheden te oefenen en kijk vooral naar het echte werk: de schepping laat het zien. TIP: Als je een lepel houtlijm aan je mengsel toevoegt, kun je nog meer mooie scherpe details toevoegen.Wat is de houdbaarheid van MIFOSHAPE!?
– Na het openen van MIFOSHAPE! is het minimaal een half jaar houdbaar als je aan de volgende voorwaarden voldoet: Gebruik de strip om de zak af te sluiten en vermijd elk contact met vocht in de zak.Wat is de mengverhouding van MIFOSHAPE!? De verpakking laat dat niet zien?
– Dat klopt inderdaad en heeft te maken met het feit dat er verschillende mengverhoudingen zijn. De meest gebruikte verhouding is 3 delen MIFOSHAPE! en 1 deel water. Hoe minder water, hoe sneller het droogt. Ons advies, speel met de verhouding en ontdek waar jij het liefst mee werkt.
Scapesupplies Mifoshape zak van 1,5 kilo € 19,99

klik hier om te bestellen in de webshop of kom langs in de winkel.

Mifoshell solid base 20 x 600 cm € 14,99

klik hier om te bestellen in de webshop of kom langs in de winkel.

Neutral rocks terrain debris 275 gr. € 7,99
klik hier om te bestellen in de webshop of kom langs in de winkel
Geplaatst op 5 april 2024 in Scapesupplies door Johan


Copyright © 2014 - 2019 | Grootendorst Modeltreinen & Modelbouw

Bereik ons via WhatsApp