Märklin Verjaardagsloc

Het verjaardagscadeau voor de 50e verjaardag van de Märklin liefhebber!

Märklin 37837

Highlights

  • Het bijzondere cadeau-idee – uw persoonlijke model van een BR 50 voor uw 50e verjaardag!
  • Fraaie cadeauverpakking met gepersonaliseerd etiket.
  • Met certificaat van echtheid.
  • Afzonderlijk gemonteerde metalen plaatjes tonen behalve het serienummer 50 ook het indelingsnummer van uw geboortejaar.

Model: Met digitale mfx-decoder en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving met vliegwiel in ketel. 5 aangedreven assen. Antislipbanden. Locomotief en tender grotendeels van metaal. Geschikt voor rookgarnituur 7226. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein en naderhand in te bouwen rookgarnituur in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Verlichting met onderhoudsvrije warmwitte lichtdiodes (ledlampen). Op de boogstraal instelbaar kortkoppelingsmechaniek tussen locomotief en tender. Achter bij de tender en voor bij de locomotief kortkoppelingsmechaniek met NEM-schacht. Kleinst berijdbare boogradius 360 mm. Zuigerstangafscherming en remslangen worden meegeleverd.
Lengte over de buffers 26,4 cm.

De locomotief wordt zorgvuldig met de hand verouderd. Het model wordt met een vitrine van helder acryl gepresenteerd. De voet draagt een metalen plaatje met uw naam en de datum van uw 50e verjaardag.

I.v.m. met het handmatig verouderen (weatheren) heeft dit model een levertijd van ca. 6-8 weken.

 

Geplaatst op 13 juni 2022 in Märklin door Johan


Copyright © 2014 - 2019 | Grootendorst Modeltreinen & Modelbouw

Bereik ons via WhatsApp