Onze merken

Märklin is al sinds 1859 het belangrijkste modelspoor merk. De Märklin H0 modellen zijn zgn. wisselstroommodellen. Sinds 1997 is Trix een dochteronderneming van Märklin. Dit merk brengt modellen voor het gelijkstroomsysteem op de markt.

Sinds 3 juni 2005 zijn wij een officiële Märklin Shop.

Dit Oostenrijkse merk doet al weer ruim 40 jaar mee in de modelspoorwereld. Roco is vooral bekend bij de gelijkstroom rijders, maar bij dit merk kunt u ook terecht voor een ruime keuze aan wisselstroom modellen. De wisselstroommodellen zijn allen voorzien van een decoder en kunnen dus zondermeer prima gebruikt worden op de Märklin modelbaan.

Sinds 2007 zijn een officiële 4 sterren Roco Gallery.

Deze sinds 1887 bestaande firma maakt sinds 1930 modeltreinen. Fleischmann is heden ten dage vooral bekend om zijn stoomlocomotieven in H0 en het zeer komplete N-spoor programma.

Artitec is sinds eind jaren 90 aktief op de modelbouw markt. Een aantal jaren geleden is deze firma ook begonnen met het maken van modeltreinen naar Nederlands voorbeeld. En zeer succesvol mogen we wel zeggen.

Sinds enige tijd behoren ook een groot aantal DAF modellen tot het assortiment van Artitec.

487.042.04_DAF_Van_Leeuwen_i_LR

 

 

 

 

 

Sinds het uitbrengen van de NS Hondekop in H0 doet Piko helemaal mee voor de Nederlandse modelspoorders. Ieder jaar weer weet Piko ter verrassen met nieuws naar Nederlands voorbeeld voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Niet alleen op de H0 markt speelt Piko mee, ook de N-spoor liefhebbers worden voorzien van zeer aantrekkelijke modellen.

PI40440A Kopie

 

 

 

 


Copyright © 2014 - 2019 | Grootendorst Modeltreinen & Modelbouw

Bereik ons via WhatsApp